torstai 23. joulukuuta 2010

Blogin tarkoitus ja matkaan valmistautuminen

Olen lähdössä uudenvuodenpäivän jälkeen Espanjaan työharjoitteluun. Kaksi kuukautta Espanjan sanomissa, Aurinkorannikolla Fuengirolassa. Aion kirjoittaa kokemuksistani tänne kuvien kera. Olen kyllä vähän huono bloginpitäjä, sillä minulla on ollut useita blogeja joita en ole muutaman kirjoituksen jälkeen jaksanut pitää yllä. Tosin niiden aikana ei elämässäni tapahtunutkaan juuri mitään muille kuin itselleni mielenkiintoista. Ohjaavan opettajan kanssa sovittiin, että tällaista pitäisin. Ehkä myös jotakuta muuta kiinnostaa?

Jostain syystä ei ihmeemmin jännitä, vaikka asiat ovat olleet menossa milloin milläkin tavalla metsään. Ensin melkein unohdin lentoliput Outokumpuun, ja nyt olen kipeänä. Kurkku tuntuu siltä kuin joku olisi pystyttänyt sinne piikkilankaesteitä. Enköhän kuitenkin ehdi parantua, onhan tässä vielä aikaa. Muuten asiat alkavat olla aika pitkälti lähtövalmiudessa, pitää vain hankkia matkalaukku jostain.

Varustus:
- kannettava tietokone, koulun omaisuutta (ihan luvan kanssa kyllä mukana...). Sisältää alan ohjelmat, eli Adoben CS4 ja ohjaavan opettajan kanssa kommunikointiin Skype
- Samsung Galaxy S, iPhone-klooni. Käyttötarkoitus: Youtube-videoiden kuvaaminen, herätyskello, navigointi, e-kirjojen lukeminen, Commodore 64-pelien pelaaminen emulaattorilla. Puhuminen? Probably not so much!
- pikkusiskon vanha Nikon D70, tällainen aloitteleva sillointällöin-tason kuvaaja pärjännee sillä ihan mainiosti.
- rohkea ja reipas mieli!

Adiós tai jotai

2 kommenttia:

  1. Säpsy a.k.a. Nikon D70-ex-armaani on loistava kamera! Tai ollut aikoinaan. Nyt alkaa kaiketi ikä painaa.

    VastaaPoista
  2. Nii, eipä siinä muuta ku että jalusta olis aika jees.

    VastaaPoista