maanantai 10. tammikuuta 2011

Eka numero valmis

Espanjan Sanomien tammikuun numero on viimein lähtenyt postiin. Tänään koko aamupäivä liimailtiin Suomeen menevien lehtien osoitetarroja ja pakattiin ne lehdet laatikoihin. Osoitteesta päätellen yksi lehti meni syntymäkuntaani Ristiinaankin. Sain myös kunnian liimata osoitelapun meidän koulullemme menevään kappaleeseen.

Tässä tammikuun lehdessä ei vielä ole paljon Eskon ja minun tekemää materiaalia. Yhden aukeaman taitto, pari ilmoitusta, kaavio asuntojen hinnoista sekä pieni Suomen lipun kuva olivat ainoat kohdat kyseisessä numerossa, joihin minulla on ollut osallisuutta. Tähän mennessä työpäivät ovat olleet suurelta osin istuskelua tehtäviä odotellessa.

Saatiin viimein oma avainnippu työpaikalle. Nyt ei tarvitse aamulla painaa summeria ja odottaa päätoimittajan laskevan meidät sisään. Tosin lähes jokaikinen lukko täällä tuntuu reistaavan mikä milläkin tavalla, usein avainta saa renklata jonkin aikaa ennen kuin ovi suostuu aukeamaan. Saisivat Abloyta kaupata tännekin.

Kaupassa tuli vastaan jännä löytö: rommikolan ainekset yhdessä paketissa. Pakkaus sisälsi siis pullon kokista ja pullon rommia, yhteensä hintaa olisi ollut vajaat 13 euroa.

Aion lähiaikoina käydä paikallisessa eläintarhassa, kunhan vain voittaisin joukkoliikenteen inhoni tai innostuisin asiasta tarpeeksi jaksaakseni kävellä sinne. Se on kaupungin toisella puolella. Käsitykseni mukaan siellä olisi simpanssejakin, ja olen aina halunnut nähdä niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti