perjantai 14. tammikuuta 2011

Eläimistä ja muuta juttua

Meidän ihmisten lisäksi täällä on tietysti muitakin eläimiä. Lintuja on todella paljon. Niistä suuri osa on sellaisia, jotka ovat täällä talvilomalla meiltä pohjoisesta. Eivät, onnekkaat, juuri pakkasia elämänsä aikana koe. Iltaisin puut ovat täynnä äänekkäästi sirkuttavia pikkulintuja. Siis kirjaimellisesti täynnä; jokainen puu on lintukuoro joka kilpailee liikenteen metelin kanssa.

Koirien omistajat eivät paljoa säännöistä piittaa. Hauvat kulkevat usein irrallaan ja jalkakäytävät on miinoitettu niiden jätöksillä. Silti, vaikka koiran irrallaan pitämisestä voi saada sakot.

Kissoja olen nähnyt vain yhden. Työpaikan rakennuksen pihassa silloin tällöin ottaa oranssi laiha kissa nurmikolla aurinkoa. Liekö omistajaton.

Viikonloppuna on tiedossa uudenlaista ohjelmaa: saimme tehtäväksi suunnitella eräälle ravintolalle hieman näyttävämpi ilmoitus lehteen. On siis hyvä tekosyy käydä siellä syömässä samalla kun valokuvaamme näkymiä siellä. Lisäksi suunnitelmissani on kiivetä viereisen kukkulan laelle katsomaan maisemia sekä lähemmin sitä jättikokoista härkää josta kerroin aiemmin. Saa sitten taas kuvia laitettua tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti