keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Loppiainen!


Joku hässäkkä meneillään. Loppiainen on täällä iso juhla. Lapset heittelevät koristelluista kärryistä karkkia väkijoukolle ja kaikenlaisia hahmoja käppäilee mukana. Jotkut rummuttavat. Kuvasin paljon enemmänkin, mutta näillä nettiyhteyksillä ei oikein kannata yrittää tämän isompia videoita lähetellä, enkä halua pakata niitä ihan mössöksi.

Kulkueen mentyä ohi (perässä tuli tehokkaat kadunlakaisukoneet) lähdin takaisinpäin. Löysin paljon mielenkiintoisia kauppoja ja kahviloita. Aamulla uumoiltiin sateen mahdollisuutta, mutta ilmasta vain tuli kosteampaa ja lämpimämmän tuntuista. Sopii minulle.

Töissä alkaa jo pikkuhiljaa painua mieleen espanjankielisen InDesignin toiminnot. Työssä on vain se ongelma, että meitä on kaksi tekemässä yhden ihmisen työtä. Kaksi, joilla molemmilla on omat mutta yhtä hyvät näkemykset asioista.

Viikonloppuna kun on enemmän aikaa, voisin kävellä pidemmälle. Liikkumisen suhteen aion pitäytyä omissa jaloissani. En haluaisi maksaa matkustamisesta täällä, varsinkin kun ainakin taksien kanssa pitää ilmeisesti pitää varansa ettei kuski keksi ihan omia hintojaan.

Kapiten, kapiten, das ist sauerkraut! tai jotai

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti