maanantai 3. tammikuuta 2011

Havaintoja, osa 1

-Espanjalaiset eivät ilmeisesti tunne muita rakennusmateriaaleja kuin betonin. Kaikki täällä on tehty betonista ja kivestä ja talojen väriskaalakin on hulppeasti muutama erilainen keltaisen sävy ja muutama erilainen vaaleanpunaisen sävy.

-Ihan ihme lintuja.

-Väittivät, penteleet, että täällä olisi kylmä. Täällähän on juuri sopivan lämmintä, itse asiassa juuri tätä kirjoittaessani piti siirtyä pylvään taakse istumaan kun aurinko grillasi otsaani. Tuossa on pöydällä lämpömittari mutta siihen on koko ajan paistanut suoraan aurinko jonka takia se näyttää kolmeakymmentä. Todellinen ilman lämpötila lienee jossakin 15-20 asteen tienoilla.

-Tämä (kuva oikealla) on hirmu iso härkä. En tiedä pääseekö sitä helposti lähemmäs katsomaan varmistuakseni asiasta, mutta aikuinen mies näyttäisi mahtuvan vielä toinen mies reppuselässä kulkemaan sen jalkojen alitse. Saatan erehtyä suuntaan tai toiseen tuossa kokoarviossa, sillä se on todella hämmentävän näköinen rakennelma. Se on litteä, ja se näyttää uhkaavalta.

-En ole tähän mennessä nähnyt yhtään polkupyörää. Ei noilla kapeilla kaduilla tuollaisessa liikenteessä olisikaan hyvä pyöräillä.

-Suomalaisia on ihan oikeasti paljon täällä. Sauvakäveleviä mummoja, ravintoloissa istuvia keski-ikäisiä ja omissa riennoissaan viihtyviä nuoria. Kieltämme kuulee joka paikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti