tiistai 4. tammikuuta 2011

lomakohde?

Olen nyt tsekkaillut hieman lähiympäristöä. Aika samanlaista kuin Kanarian saarilla, harmaahiekkaista rantaa riittää, ilma tuoksuu samalta, ja pieniä kauppoja on rantakatu täynnä. Ravintoloita löytyy runsaasti. Tekisi mieli käydä syömässä pitkästä aikaa kunnon ravintolaruokaa, mutta yksin olen vähän avuton lähtemään sellaisiin.





Tuolla rannalla ei ui kukaan, vaikka vesi tuntui melko lämpimältä eivätkä aallot ole suuria. Olin siellä tosin illalla, mutta en muista päivälläkään nähneeni ihmeemmin liikehdintää siellä. Liekö sitten turistit ainoita, joita kiinnostaa uida tuossa lätäkössä joka Välimerenä tunnetaan. Hassua, ettei turisteja ole talvella paljoa, sillä ei täällä ainakaan meille yleensä kylmässä kärvisteleville suomalaisille ole ollenkaan hassummat olosuhteet.

Löysin ison simpukankuoren.

Aion ehkä huomenna käydä "skandikorttelissa", josta saa ostettua suomalaista ruokaa ja sen sellaista. Jos sillä reissulla vaikka löytyisi joku kiva ruokapaikka missä voisi jotkut perus ranskikset tilata.

Suosittelisin tätä paikkaa lomakohteeksi, jos yksinkertainen loma meren rannalla on sinun juttusi. Tuo elävästi mieleen lapsena tekemäni matkat Teneriffalle, Gran Canarialle ja Lanzarotelle. Lämpöä ei ole liikaa, mutta suorassa auringonpaisteessa ihan tarpeeksi kenelle tahansa eikä illallakaan nyt kuoliaaksi palellu. Matkamuistoja voi ostella ja rannalla olisi ainakin tähän aikaan vuodesta tilaa. Suorastaan tuntuu vähän kummalliselta käydä aina välillä istumassa työpaikalla jotain grafiikkaa näpräämässä, kun muuten eläytyy niin kovasti niihin lapsuuden lomamatkoihin.

Buenas noches tai jotai

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti